ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥ, Τέχνες, Uncategorized

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥ: Ο Βασίλης Βασιλικός διδάσκει δημιουργική γραφή

Ο γνωστός συγγραφέας, Βασίλης Βασιλικός, διδάσκει για πρώτη φορά δημιουργική γραφή στην «Ανοιχτή Τέχνη».

vasilikos anoixti texni.jpg

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η «Ανοιχτή Τέχνη, σεμινάρια-διαλέξεις-δράσεις για τις τέχνες και τον πολιτισμό» ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον παγκοσμίως γνωστό συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό. Το περίφημο βιβλίο του,«Z», πάνω στο οποίο βασίστηκε η εμβληματική ομώνυμη ταινία του Κώστα Γαβρά «Z», συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 1.000 βιβλία που οφείλει να διαβάσει ο σύγχρονος αναγνώστης (The Guardian, 21-1-2009) και επανεκδόθηκε πρόσφατα από τις εκδόσεις Gutenberg.

Ο  Βασίλης Βασιλικός έκανε δεκτή την πρόταση της «Ανοιχτής Τέχνης» να διδάξει Σεμινάριο  Δημιουργικής Γραφής για πρώτη και μοναδική φορά, μεταφέροντας στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες του σεμιναρίου τις γνώσεις και τη μέθοδό του για την τέχνη της συγγραφής άρθρων, δοκιμίων,  διηγημάτων και μυθιστορημάτων.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, ο γνωστός συγγραφέας θα διαβάζει τα κείμενα των συμμετεχόντων, θα τα συζητάει αναλυτικά μαζί τους, θα τα σχολιάζει, θα τα διορθώνει και θα τους καθοδηγεί. Στόχος του είναι να εκδώσουν βιβλία όσο το δυνατόν περισσότεροι μαθητές!

Ο Βασίλης Βασιλικός θα ξεκινήσει τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής στην Ανοιχτή Τέχνη τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου  (17:30-20:00, α’ τμήμα) και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (12:00-14.30, β’ τμήμα). Το σεμινάριο θα διαρκέσει έντεκα εβδομάδες.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: 210 32 27 188 (Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 22:00, Σάββατο: 12:00 – 16:00), info@anoixtitexni.gr

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η  «Ανοιχτή Τέχνη» εγκαινίασε πρόσφατα τις ομότιτλες εκδόσεις «Ανοιχτή Τέχνη» εκδίδοντας το πρώτο μυθιστόρημα του συντονιστή της, Αλέξανδρου Μ. Ασωνίτη,  «Η Συνείδηση της Αιωνιότητας».

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s