ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα, επετειακή έκδοση του «The Secret»

Το BookSitting και οι Εκδόσεις Πεδίο δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη να κερδίσει το βιβλίο «The Secret» της Rhonda Byrne, σε επετειακή έκδοση. 

Ο διαγωνισμός έληξε! Νικήτρια αναδείχτηκε, με τυχαία κλήρωση, η αναγνώστρια Ευαγγελία Μελαχροινού. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή! 

SECRET.jpgΓια να πάρετε μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το βιβλίο:

  • κάντε  «Like» στη σελίδα του BookSitting στο facebook
  • κάντε   «Like» στη σελίδα των Εκδόσεων Πεδίο στο facebook
  • στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση booksitting@gmail.com με θέμα «THE SECRET» μέχρι και την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017. 

Ο τυχερός θα ενημερωθεί με email και το όνομά του θα δημοσιευθεί στο BookSitting. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Στην ανάδυση και κατανόηση μιας βαθιά κρυμμένης, ανεκμετάλλευτης εσώτερης δύναμης του ανθρώπου, η οποία τον βοηθά να αντιμετωπίζει και να υπερπηδά ει δυνατόν τα εμπόδια που θέτει η ζωή, στοχεύει αυτό το βιβλίο. Η δημοφιλής συγγραφέας Ρόντα Μπερν, ξεκινώντας από την προσωπική της ιστορία, μια συνοπτική περιγραφή τού πώς ανακάλυψε το σωτήριο Μυστικό ούσα στο χείλος της καταστροφής, οδηγεί τον αναγνώστη, με τη βοήθεια των «διδασκάλων» οι οποίοι συμμετέχουν ευρηματικά στο βιβλίο, να κερδίσει πολλά με τη δύναμη της σκέψης του.

the-secret-aΗ Μπερν δεν είναι αφελής ώστε να υποστηρίξει πως κάτι τέτοιο αποτελεί δική της ιδέα και μόνο. Επικαλείται πολλές μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες από όλους του χώρους: φιλοσόφους (Σωκράτης, Πλάτωνας), επιστήμονες (Νεύτων, Αϊνστάιν), συγγραφείς (Έμερσον, Ουγκώ), καλλιτέχνες και στοχαστές (Ντα Βίντσι, Μπέικον), ενώ καταφεύγει επίσης σε αναφορές σε θρησκείες και σε προφορικές λαϊκές παραδόσεις. Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι, κατά την ίδια, κατόρθωσαν ό,τι κατόρθωσαν επειδή εφάρμοζαν το Μυστικό.

Πώς μπορεί λοιπόν η σκέψη του καθενός να κάνει πραγματικότητα τα αντικείμενα του πόθου του; Διά του νόμου της έλξης – εφόσον οι σκέψεις εκπέμπουν κάποιες συχνότητες, προσελκύουν τις όμοιές τους συχνότητες και μάλιστα πολλαπλασιασμένες, αφού η κάθε σκέψη / συχνότητα μαγνητίζει την επόμενη. Εμμένοντας ο καθένας στις ίδιες σκέψεις, συνήθως αρνητικές, τις εδραιώνει. Αν όμως αλλάξει το σκεπτικό, δηλαδή τη συχνότητα την οποία εκπέμπουν οι σκέψεις, τότε αλλάζει και τα πράγματα. Μέσω της τεχνικής της νοητικής απεικόνισης, δηλαδή της οπτικοποίησης της ιδανικής κατάστασης, αντί να σκέφτεται τι δεν έχει, πρέπει να σκέφτεται ότι έχει ήδη αυτά που επιθυμεί. Υπάρχουν και προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο: Για να υλοποιήσει όσα απεικονίζει οπτικά και εκπέμπει ως συχνότητες, θα πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα έχει ήδη, να αισθάνεται χαρά επειδή θεωρητικά έχει ήδη αποκτήσει τα επιθυμητά, και να αγαπά τους πάντες και τα πάντα.


Info: The Secret (Το Μυστικό), συγγραφέας: Rhonda Byrne, μετάφραση: Αύρα Κονιόρδου, εκδόσεις Πεδίο, σελ: 240, τιμή: 14,90€.

 

5 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε τη νέα, επετειακή έκδοση του «The Secret»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s