Λογοτεχνικοί Διαγωνισμοί

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | 121 Words

Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών στις 14 Φεβρουαρίου.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 121WORDS.jpg

Έναν νέο μεγάλο λογοτεχνικό διαγωνισμό διοργανώνει το 121 Words με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών στις 14 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τον πανελλήνιο σύλλογο «Η Καρδιά του Παιδιού / Child’s Heart», τις «International Relations For Culture» και το Διεθνές Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας “AEPC 2018” και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:

• Tα κείμενα των 20 Νικητών θα μεταφραστούν στα αγγλικά, θα εκτυπωθούν σε δίγλωσση συλλογή και θα λάβουν από ένα δωρεάν αντίγραφο.

• Όλοι οι Νικητές θα κερδίσουν και από ένα δωρεάν VIP pass (ελάχιστης αξίας 450 ευρώ) για το Διεθνές Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας “AEPC 2018” που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9-12 Μαΐου, καθώς και για όλες τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

• Επιπλέον ο Mεγάλος Νικητής θα κερδίσει και χρηματικό έπαθλο αξίας 121 ευρώ.

Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν τα διπλά έπαθλα, δηλαδή δύο αντίγραφα της δίγλωσσης συλλογής, διπλή πρόσκληση για το συνέδριο και το χρηματικό ποσό των 242 ευρώ.

Υποβολή ιστοριών ( 14 Φεβρουαρίου – 5 Μαρτίου )
Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 5 Μαρτίου να υποβάλουν την ιστορία τους στα ελληνικά σε 121 λέξεις ακριβώς, η οποία θα πρέπει να περιέχει αυτούσια τη φράση «η καρδιά του παιδιού» και να μεταφέρει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Μπορούν να υποβάλουν τις ιστορίες τους μέσα από τη φόρμα εδώ: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-3. Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν ηλεκτρονικά μέσα στο urnovl στη συλλογή με τίτλο «Μικρή μου Καρδιά» και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Ανακοίνωση νικητών – Ψηφοφορία κοινού ( 2-12 Απριλίου )
Τους 20 νικητές θα αναδείξει η κριτική μας επιτροπή και τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν στις 2 Απριλίου. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η ψηφοφορία του κοινού μεταξύ των 20 συγγραφέων, η οποία θα διαρκέσει από 2-12 Απριλίου, ώστε να αναδειχτεί ο Μεγάλος Νικητής που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. Αναλυτικές πληροφορίες για την διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να διαβάσετε μέσα στην σελίδα του διαγωνισμού.

Ανακοίνωση Μεγάλου Νικητή (16 Απριλίου)

Παρουσίαση Συλλογής στην Θεσσαλονίκη (22 Απριλίου, ώρα 17:00)
Η πρώτη παρουσίαση της δίγλωσσης συλλογής «Μικρή μου καρδιά – Little Hearts» θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Fantasmagoria 2018 στις 22 Απριλίου και ώρα 17:00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Λεωφόρος Βασιλέως Γεωργίου 1. Θα μπορείτε να μας βρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου (21-22 Απριλίου) στο περίπτερο του 121 Words.

Παρουσίαση Συλλογής στην Αθήνα
Η δεύτερη παρουσίαση της δίγλωσσης συλλογής «Μικρή μου καρδιά – Little Hearts» θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «AEPC 2018″ στις 9-12 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της παρουσίασης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μεγάλο μέρος των εσόδων από το βιβλίο με τις ιστορίες των νικητών θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού», ενώ τα υπόλοιπα έσοδα θα διατεθούν στην ιστοσελίδα «121 Words» και στους συνεργάτες που βοήθησαν αφιλοκερδώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-3

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Ηλεκτρονική Συλλογή «Μικρή μου Καρδιά»:

https://www.urnovl.co/#!/user/B1wHAulbW/profile?novl=ByZofftUf

 
121 Words:

Website: www.121words.com

Facebook Page: https://facebook.com/121words/

Facebook Event διαγωνισμού: https://www.facebook.com/events/1758738147754785/

 
Η Καρδιά του Παιδιού:

Website: www.kardiapaidiou.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/SyllogosKardiaPaidiou

 
Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού:

Website: www.irfc.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/irfculture/

 
Διεθνές Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας AEPC 2018:

Website: www.aepc2018.org

Facebook Page: https://www.facebook.com/aepc2018conference/

 

Advertisements

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | 121 Words”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s