Θετικοί Γονείς Ευτυχισμένα Παιδιά | Rebecca Eanes

Ιδανικό βιβλίο για τους γονείς που αναζητούν κάτι παραπάνω στο ταξίδι της ανατροφής των παιδιών τους: περισσότερη χαρά, περισσότερη ηρεµία, περισσότερη συνεργασία. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο.

ΘΕΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.jpgΗ ανατροφή των παιδιών ώστε να γίνουν συναισθηµατικά υγιείς και υπεύθυνοι ενήλικες είναι ένα δύσκολο έργο. Το ξεχωριστό αυτό βιβλίο θα σας βοηθήσει να µη χαθείτε στις αναρίθµητες συµβουλές περί σωστής διαπαιδαγώγησης, αλλά να λειτουργήσετε µε βεβαιότητα και αγάπη στο πιο σηµαντικό καθήκον της ζωής σας, που είναι αυτό του γονέα.

Πεπεισµένη ότι η ανατροφή των παιδιών πρέπει να είναι κάτι που να ικανοποιεί τους γονείς κι όχι να τους γεµίζει άγχος και ανησυχίες, η Rebecca Eanes καταθέτει µια νέα δεξιοτεχνική προσέγγιση –τη θετική ανατροφή– που θα σας επιτρέψει να οικοδοµήσετε δεσµούς αγάπης και να µεγαλώσετε ευτυχισµένα παιδιά. Τα παραδείγµατα, οι λεπτοµερείς οδηγίες και οι εµψυχωτικές ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε στον µέγιστο βαθµό τις δυνατότητές σας και να αλλάξετε για πάντα την οικογενειακή σας ζωή.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Rebecca Eanes είναι δηµοφιλής συγγραφέας και αρθρογράφος στα περιοδικά Maternity Baby Magazine και Creative Child Magazine. Τα βιβλία της βρίσκονται στη λίστα των µπεστ σέλερ διεθνώς. Έχει ιδρύσει την ιστοσελίδα positive-parents.org και τη διαδικτυακή κοινότητα Positive Parenting: Toddlers and Beyond, τα µέλη της οποίας αυξάνονται µε µεγάλους ρυθµούς κάθε χρόνο. Η Rebecca είναι αγγελιαφόρος του µηνύµατος της θετικής ανατροφής. Μελετά εδώ και αρκετά χρόνια το ζήτηµα και χαίρεται να µοιράζεται το ταξίδι της µε τους αναγνώστες της.

Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα: rebecca@positive-parents.org.


Info: Θετικοί Γονείς Ευτυχισμένα Παιδιά, συγγραφέας: Rebecca Eanes, επιστημονική επιμέλεια: Μαρία Ζαφειροπούλου, εκδόσεις Πεδίο, σελίδες: 288, τιμή: 13,90€

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s