ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα»

Το BookSitting και οι Εκδόσεις Πεδίο δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό αναγνώστη να κερδίσει το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα»  του Richard Carlson

Ο διαγωνισμός έληξε! Νικήτρια αναδείχτηκε, με τυχαία κλήρωση, η αναγνώστρια Χρύσα Λάγιου. Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή! 

giati-ola-einai-mikropragmata

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το βιβλίο:

  • κάντε  «Like» στη σελίδα του BookSitting στο facebook
  • κάντε   «Like» στη σελίδα των Εκδόσεων Πεδίο στο facebook
  • στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση booksitting@gmail.com με θέμα «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα» μέχρι και την Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017. 

Ο τυχερός θα ενημερωθεί με email και το όνομά του θα δημοσιευθεί στο BookSitting. 

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Μήπως η ζωή σας είναι γεμάτη στρες; Φυσικά και είναι. «Χωρίς αμφιβολία, πολλοί από εμάς έχουμε κατακτήσει τη νευρωτική τέχνη τού να περνούμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής µας ανησυχώντας για τα πάντα». Είναι όμως δυνατόν να μην αφήσουµε τα µικροπράγματα να µας τρελάνουν; Σε αυτό το διορατικό και γεμάτο χιούμορ βιβλίο, ο δημοφιλής συγγραφέας Richard Carlson µας δείχνει τους τρόπους για να ξεχωρίσουµε τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Οι εκατό στρατηγικές που µας προτείνει (όπως «Μάθετε να ζείτε το παρόν», «Επιλέξτε σοφά τις μάχες που δίνετε», «Αντί να έχετε δίκιο, επιλέξτε να έχετε καλοσύνη», «Αντισταθείτε στην επιθυμία σας για κριτική», «Σκεφτείτε αυτά που έχετε και όχι αυτά που δεν έχετε», «Αλλάξτε τη σχέση σας µε τα προβλήματα», «Ζήστε τη σημερινή μέρα σαν να είναι η τελευταία. Μπορεί και να είναι»), όλες δοκιμασμένες και αποτελεσματικές, µας βοηθούν να αντιμετωπίσουµε προβλήματα που µας φαίνονταν «άλυτα», να μην εκτροχιαζόμαστε απέναντι στις «δύσκολες προκλήσεις» και να καλλιεργήσουµε έναν πιο ήρεµο και αρμονικό τρόπο ζωής.

Όπως λέει και ο συγγραφέας: «Το ότι δεν θα “βασανίζεστε για μικροπράγματα” δεν σημαίνει ότι η ζωή σας θα γίνει τέλεια· σημαίνει ότι θα μάθετε να αποδέχεστε όσα η ζωή σάς φέρνει, προβάλλοντας μικρότερη αντίσταση (…)» 

Το βιβλίο αυτό είναι από τους μακροβιότερους σε πωλήσεις τίτλους. Βρισκόταν στη λίστα μπεστ σέλερ του USA Today επί δύο συνεχή χρόνια και στην αντίστοιχη λίστα του New York Times για 101 εβδομάδες. Μεταφράστηκε επίσης σε περισσότερες από 30 γλώσσες και εκδόθηκε σε 135 χώρες. 


Info: «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα»συγγραφέας: Richard Carlson, εκδόσεις Πεδίο, σελ: 272, τιμή: 9,90€.

6 σκέψεις σχετικά με το “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Μη βασανίζεστε για μικροπράγματα»

  1. ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!💖💖💖 ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥ!!!💖💖💖 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!!! 💖💖💖ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.